Focus Fanatics Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter · #1 ·
when i 1st got my car the cd player didnt work but the radio did then it did start working but the other day i was taking a cd out and before it came out i pushed this VVV




then it just shut off and now the radio and cd player dont work so i've had nothing for this whole week.. is there something wrong or can someone help me??

o and how do you set the time when this starts working again i haven't figured it out and no owners manuel
 

·
Registered
Joined
·
115 Posts
not sure as to why it wouldnt be working. if you popped the top piece out maybe make sure its getting good connection when u put it back in? thats all i can really think of.
but for the time just hold the clock button until the time starts blinking, use the vol. nob to adjust hours, push clock again, and use vol. nob again to adjust minutes.
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter · #3 ·
ahhh thank you... yea i got to where the time flashes then didnt know how to actually change it... but everything is shut off nothing works on it??
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter · #4 ·
would likes some help havent had music or anything in a week??? cant figure it out??
 

·
Registered
Joined
·
367 Posts
If any CD has ever been played in it with one of those stick on paper labels that might have messed it up.
 

·
Registered
Joined
·
104 Posts
try to find something in a junkyard that matches the car stock for stock or maybe an updated one. just a suggestion
 

·
Registered
Joined
·
889 Posts
just get an aftermarket mp3 one, look for deals and you can probably find everything deck, anntenna adaptor and mounting kit for around $100 or even less, i think its worth it, thats what i did when my radio started messin around with me, it would just shut down for no reason, then start working again then off again..
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter · #8 ·
thats what mine just did ... i think just a whole new one would be a good idea thanks
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Its possible that the contacts on the detachable part of the radio are dirty use a qtip and some rubbing alcohol to clean them and then try it again thats what happened to mine and its been working good since I cleaned it
 
1 - 9 of 9 Posts
Top