Focus Fanatics Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1,269 Posts
Discussion Starter #1
http://www.grand-am.com/rolex/schedule/event.cfm?eid=20

Sunday, August 31
Final Practice – Rolex Series 30 Minutes 8:00 AM 8:30 AM

KONI Challenge Series Race 2 Hours and 30 Minutes 8:45 AM 11:15 AM

Ferrari Challenge Series Race #2 45 Minutes 11:30 AM 12:15 PM

Recon Laps – Rolex Series 15 Minutes 12:45 PM 1:00 PM

Rolex Series Race 2 Hours and 45 Minutes 1:00 PM 3:45PM

Ford Mustang Challenge Series race 45 Minutes 4:15 PM 5:00 PM

Skip Barber Series Race #2 30 Minutes 5:15 PM 5:45 PM
 

·
Registered
Joined
·
1,262 Posts
I wish ALL of this was on the Speed channel... only the Rolex is.
 

·
Registered
Joined
·
1,269 Posts
Discussion Starter #3
This is at NJ's new track-Thunderbolt
Yes to bad they don't at least record the others for later showing??
 
1 - 3 of 3 Posts
Top