Focus Fanatics Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter #1
as you know i had to get my clutch replaced since i've had it back its been nothing but trouble.. at 1st i thought it might just need the normal break in period but now its been almost a month

1st off- reverse is a bitch to get in and i have to grind a lil to get it in?
2nd- it sometimes pops out of 1st, 3rd, twice 5th? maybe shift linkage
3rd - when at idle i hear this really loud fast clicking noise it goes away if i engage the clutch though...
and 4th- while in 2rd,3rd,&4th when i let off the gas i hear a loud click almost every time i push in then let out???

not sure what i should do
 

·
Premium Member
Joined
·
3,617 Posts
Something is definatly up with that. I would post something in the technical section to see what others might have to say.
 

·
Registered
Joined
·
525 Posts
sounds like a bad throw out bearing. i had the same issue just recently on a car.

should take it back and tell them to fix their problem.
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter #4
that was my 1st plan.. cuz none of this was happeing until after they "replaced" the clutch


do you have a bodykit on your zx3??^^^
 

·
Registered
Joined
·
1,686 Posts
i want a svt center console. there is somone that has one forsale but i want to sell my st console so i dont lose any money.
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter #7 (Edited)
not 100% but i think i rememerb on craigslist the other day someone had bumpers svt?? i
ll check and edit my post

nope sorry i f-ed up
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Discussion Starter #9
just a stock one i assume
 
1 - 9 of 9 Posts
Top