Focus Fanatics Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Discussion Starter #1
I noticed that my foglights recently (i think) stopped working. Maybe a month ago, I added a Euro Grille and projector headlights in which the blinker is relocated into the headlight. I needed to cut one wire from the factory harness that ran to the blinker light in the grille.

Would this cause my fogs to stop working? If the fogs are completely independent aside from the blinkers, what else could my isse be?

thanks!!
 

·
Registered
Joined
·
83 Posts
Bad relay?
Blown bulbs?

All basic trouble shooting here.
 

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Discussion Starter #5
awesome!! just wanted to make sure I wasn't going to be needing to run any wiring. I never got the time to check the easy stuff, I noticed it yesterday.
 

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Discussion Starter #6
I'll have an hour to mess around after my next class...can anyone post a pic of their fuse box with which fuse the foglights are? I'm planning to run to autozone and pick up a new fuses and bulbs tonight.

Thanks!! Rep for any helpful pics =)
 

·
Registered
Joined
·
83 Posts
I don't have my camera at the moment, at work, but your owners manual should have a fuse box schematic in the rear. At least mine did. The relay is next to the A/C relay in the box under the dash, I think that there is a fuse in there too as well as one in the box in the cabin.

Good luck
Rich
 

·
Flat Black King
Joined
·
8,203 Posts
what u can do cause i dont have pics or the stock fog light wiring. there is a how to on the fog light mod and it shows a pic of the fuse box with the fuse in it. As a matter of fact heres the link maybe this will help Click this please
 
1 - 9 of 9 Posts
Top