Focus Fanatics Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter #1
iwas goin down a bad brick road about 35. at the end was a verybumpy section. i slowed and stopped atat the stop sign and my car felt funny. i looked at my tach to see the rpms dropping to almost 0 and the car was shaking and my battery light popped on for a split second. ive driven 40 miles with no further problem did i wiggle a wire loose on the bumps? or should i look at my alternator or something else?
 

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter #2
02 zts auto 90k miles. the shaking lasted for only a second. posting from phone sorry for typos
 

·
Registered
Joined
·
305 Posts
Most likely it isnt your alternator, your engine almost died....stumbled therefore it was spinning so slow that your alternator stopped putting out the correct amount of power. That is why the battery light came on. If it was my car I wouldnt chase it, maybe a one time fluke. If it does it more often then I would go after it.
 

·
Registered
Joined
·
113 Posts
I think that its ur battery cables, i would double check that one didnt shake loose, and that ur contacts are good..
 

·
Registered
Joined
·
160 Posts
Discussion Starter #5
i did check my wires and turns out my negative terminal spins on the post. thatd be my culprit. ive just been expcting the alternator to go cuz im runnin a 2000 watt amp and i have it cranked up most of the time. thanks for all your responses guys..i cant put smileys from my phone but [insert ff rocks smiley here] lol
 
1 - 5 of 5 Posts
Top