Focus Fanatics Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Discussion Starter #1
Okay so iv had this on going issue where I replace motor mounts and then it gets better for a while then gets bad again. Am I not doing something right, am i putting them in wrong what's going on. Every 3 months iv had to replace these motor mounts and I just cant figure out what I'm doing wrong
 

·
Registered
Joined
·
333 Posts
Are you using Ford Parts or Off-brand?
The overall design of the mounts sucks to begin with. Ford mounts are the best, but still not great. Like being the biggest turd in the urinal. Nothing to brag about
 

·
Registered
Joined
·
873 Posts
Am I not doing something right, am i putting them in wrong what's going on.
I've done the passenger and rear mounts and I don't think there is a way to do them "wrong." The rear mounts seem to last forever and I got 90K+ out of the factory PMM. I replaced mine around 20K miles ago with a Motocraft with no issues.
 

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Discussion Starter #5
Iv gotten nothing but issues with this viberation so should I just suck it up warranty out the 2 motor craft mounts I have with ford (psm and rear dog bone) and buy a ford trans mount and hope for the best? I'm wondering if ones been defective from the factory
 

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Discussion Starter #7
Actually viberating more in reverse then drive itself
So I'm wondering if it's the trans mount being a piece of shit
 
1 - 9 of 9 Posts
Top