Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - Right side low beam and Rear lamp not working
View Single Post
Old 11-20-2017, 09:37 AM   #4
ArcticMynx
Focus Hoarder
 
ArcticMynx's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Fan#: 58350
Location: Chatham, Ontario, Canada
What I Drive: 03 Jag - 06 SAP - 02 SVT - 02 ZXW

Posts: 3,633
Points 11,593, Level 70
Points: 11,593, Level: 70 Points: 11,593, Level: 70 Points: 11,593, Level: 70
Level Up 86% Completed
Level up: 86% Level up: 86% Level up: 86%
Forum Activity 3%
Activity: 3% Activity: 3% Activity: 3%
FF Reputation: 63 ArcticMynx Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (27)
open the headlight and look at the connector the connectors are known to melt and sometimes when people install the lights it pushes the pin out and it dangles around sometimes shorting.

unplug the bulb on the headlight replace the fuse and try the headlight again and see if it blows if it does then there is a wiring issue somewhere a bad ground doesnt always cause the fuse to blow

as for both front and rear going thats actually a rare event as those circuits are separate but use totally different grounds

is the headlights/tails factory original or aftermarket and was any mods done to the car??
__________________
What I drive
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(2002 Wagon - is For Sale)
2006 Focus ZX4 SAP - Daily Driver (Psychotic Black)
2007 Focus ZTW Wagon - Project (Dark Shadow Grey)
2003 Jaguar X-Type - Project (Money Pit)
2002 SVT Focus - Project (#2760 of 4788)
ArcticMynx is offline  
    Reply With Quote