My car broke at the track (VIDEO!) - Focus Fanatics
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace



Go Back   Focus Fanatics > Ford Focus Racing Discussions > Drag Racing

Drag Racing The place to discuss information about drag racing stats, tips and events. Track sanctioned events only.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
FocusFest Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2006, 12:17 AM   #1
2.0TooSlow
Focus Addict
 
Join Date: Sep 2005
Fan#: 27765
Location: Florida
What I Drive: 02 SVT

Posts: 582
FF Reputation: 1 2.0TooSlow Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (5)
My car broke at the track (VIDEO!)

Here's a video showing the damage. It speaks for itself.

Right Click Save As


2.0TooSlow is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-21-2006, 12:24 AM   #2
Crimson
Focus Enthusiast
 
Crimson's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Fan#: 27384
Location: Royal Oak, MI
What I Drive: 2003 pitch black svt zx5

Posts: 439
FF Reputation: 1 Crimson Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Ouch. What the heck happened?
__________________
SVT squad car #98
Crimson is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 12:25 AM   #3
BillyD
Focus Enthusiast
 
Join Date: Oct 2005
Fan#: 28615
Location: Cincinnati, OH
What I Drive: '07 WRX Wagon

Posts: 153
FF Reputation: 1 BillyD Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (2)
haha...that sucks
__________________
SVT Squad #86
BillyD is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 12:33 AM   #4
1sloho
12 years strong
 
1sloho's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Fan#: 111
Location: VA. Beach, VA
What I Drive: '02 zx5

Posts: 6,869
FF Reputation: 17 1sloho Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (3)
DUDE!!! the same exact thing happend to me a few days ago. although mine was more severe. popped the hood and my engine was leanin to the left. bracket that was holdin the mount completly broke.
1sloho is online now  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 12:41 AM   #5
Hillyard
Supercharged
 
Hillyard's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Fan#: 10982
Location: Evansville, IN, United States
What I Drive: 2002 ZX3 SVT, 2004 Ford Ranger 4x4

Posts: 3,263
FF Reputation: 2 Hillyard Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (27)
What revs were you guys pushing?
__________________
#3788 InfraRed SVT
Hill <><
Hillyard is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 09:40 AM   #6
2.0TooSlow
Focus Addict
 
Join Date: Sep 2005
Fan#: 27765
Location: Florida
What I Drive: 02 SVT

Posts: 582
FF Reputation: 1 2.0TooSlow Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (5)
I launched at around 3500 but wheelhopped like a bitch.
2.0TooSlow is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 10:39 AM   #7
Hillyard
Supercharged
 
Hillyard's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Fan#: 10982
Location: Evansville, IN, United States
What I Drive: 2002 ZX3 SVT, 2004 Ford Ranger 4x4

Posts: 3,263
FF Reputation: 2 Hillyard Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (27)
Quote:
Originally posted by 2.0TooSlow
I launched at around 3500 but wheelhopped like a bitch.
ya...that will do it...

sidenote: Is that you in the movie talking? You are talking all fast and using your hand directions...looks like me if I broke something on my car... I had a good laugh and no it wasn't from the broken SVT because that had to suck...
__________________
#3788 InfraRed SVT
Hill <><
Hillyard is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 06:23 PM   #8
focusedaddiction
2focusedracing
 
focusedaddiction's Avatar
 
Join Date: May 2005
Fan#: 23787
Location: Great Falls, MT
What I Drive: 2003 sangria red 5spd. ZX3Turbo

Posts: 1,799
FF Reputation: 4 focusedaddiction Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (14)
damn that looked painfull 1/4 mile I take it? wow!
__________________
_/\_/\_SCCA_/\_/\_SM #74_/\_/\_BRING ON THE CONES!...zetec crew #74
ZX3..underpressure
tuning by TOM
focusedaddiction is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 07:21 PM   #9
fresnofocus
Focus Jr. Enthusiast
 
Join Date: Aug 2004
Fan#: 11499
Location: Fresno, CA
What I Drive: 2000 Black ZX3

Posts: 27
FF Reputation: 1 fresnofocus Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
was it the motor mount that broke??? because my motor mount bolts broke 2 times already. it messed up my timing belt because it was rubbing on the motor mount, the mount shifted into the belt. the 2nd time it happened i caught it b4 it got worse, i jusdt had to put a new bolt in.
__________________
ANGEL.
fresnofocus is offline  
    Reply With Quote
Old 02-21-2006, 07:24 PM   #10
dwdgsi03
Focus Fanatic
 
dwdgsi03's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Fan#: 2298
Location: San Antonio, TX
What I Drive: 2000 Midship Runabout

Posts: 2,228
FF Reputation: 1 dwdgsi03 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (2)
Quote:
Originally posted by thefrush
I hope you didn't snap an axle.


Haha, yeah, I know all about that...
__________________
(\_/) Copy this bunny to your sig because he`s better than the "other bunny"
(O.o)
(")(")
dwdgsi03 is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:23 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information : Site Map

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.