Anybody seen this? - Focus Fanatics
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Focus Fanatics > Ford Focus Third Generation > MK3 Focus

MK3 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the third generation 2012-Current Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2012, 08:40 AM   #1
lewisra
Focus Addict
 
Join Date: Dec 2011
Fan#: 93289
Location: Howell, MI
What I Drive: 2012 Tuxedo Black SEL

Posts: 564
FF Reputation: 3 lewisra Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Anybody seen this?

Things that make you go hmmmmm.


On the small screen between tach and speedo. This morning when I started up the PRNDS and the mileage were on the top of the screen, temperature was on bottom were it should be and compass nowhere to be found. I shut down and restarted and mileage moved back to bottom and compass reappeared, but PRNDS was stiil at top.

The only thing that's been done recently is an MFT upgrade to v3.2.2 a couple of days ago. Hopefully not related.


lewisra is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-27-2012, 12:14 PM   #2
wilsonfocus86
Focus Addict
 
wilsonfocus86's Avatar
 
Join Date: May 2005
Fan#: 23099
Location: Baton Rouge, LA
What I Drive: 14 Fusion 2.0

Posts: 1,156
FF Reputation: 3 wilsonfocus86 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Every computer will have a glitch every now and then. It's the nature of them.
__________________
"If in doubt.. Flat out." - Colin McRae
wilsonfocus86 is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 03:40 AM   #3
jdetzel
Focus Enthusiast
 
Join Date: Aug 2012
Fan#: 102548
Location: Austin, TX
What I Drive: 2012 White Titanium Hatchback

Posts: 282
FF Reputation: 1 jdetzel Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by lewisra View Post
Things that make you go hmmmmm.


On the small screen between tach and speedo. This morning when I started up the PRNDS and the mileage were on the top of the screen, temperature was on bottom were it should be and compass nowhere to be found. I shut down and restarted and mileage moved back to bottom and compass reappeared, but PRNDS was stiil at top.

The only thing that's been done recently is an MFT upgrade to v3.2.2 a couple of days ago. Hopefully not related.
You might look here
http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=298263
jdetzel is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 12:02 PM   #4
FordIVTteam
Official Ford Rep
 
FordIVTteam's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Fan#: 87765
Location: Dearborn, MI
What I Drive: Ford Focus

Posts: 892
FF Reputation: 3 FordIVTteam Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by lewisra View Post
Things that make you go hmmmmm.

On the small screen between tach and speedo. This morning when I started up the PRNDS and the mileage were on the top of the screen, temperature was on bottom were it should be and compass nowhere to be found. I shut down and restarted and mileage moved back to bottom and compass reappeared, but PRNDS was stiil at top.

The only thing that's been done recently is an MFT upgrade to v3.2.2 a couple of days ago. Hopefully not related.
Hi, lewisra -

I haven't heard of anyone experiencing this type of concern so I'd like to look into it further. Has it happened since? Did you install the upgrade yourself or did your dealership? Since the new software was loaded, did you perform a Master Reset before pairing your phone again?

Let me know. :)

Jaclyn
__________________
FORD IN-VEHICLE TECHNOLOGY TEAM

p: 800.392.FORD (Prompts 1 then 3)
t: @FordService @FordFocus @Ford
f: facebook.com/FordFocus facebook.com/Ford
FordIVTteam is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 12:16 PM   #5
lewisra
Focus Addict
 
Join Date: Dec 2011
Fan#: 93289
Location: Howell, MI
What I Drive: 2012 Tuxedo Black SEL

Posts: 564
FF Reputation: 3 lewisra Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by FordIVTteam View Post
Hi, lewisra -

I haven't heard of anyone experiencing this type of concern so I'd like to look into it further. Has it happened since? Did you install the upgrade yourself or did your dealership? Since the new software was loaded, did you perform a Master Reset before pairing your phone again?

Let me know. :)

Jaclyn
Jaclyn,

Fixed itself after sitting for a few hours. I did the install myself. Any word on the climate control fix?
lewisra is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 01:56 PM   #6
TehMark
Focus Addict
 
TehMark's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Fan#: 87530
Location: Space, United States
What I Drive: 2012 Blue Focus Titanium Hatch

Posts: 628
FF Reputation: 2 TehMark Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
like this? :P

http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=283093
__________________
(╯□)╯︵ ┻━┻
TehMark is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 02:00 PM   #7
lewisra
Focus Addict
 
Join Date: Dec 2011
Fan#: 93289
Location: Howell, MI
What I Drive: 2012 Tuxedo Black SEL

Posts: 564
FF Reputation: 3 lewisra Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by TehMark View Post
Yep, and I thought my car was special.
lewisra is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 02:36 PM   #8
TehMark
Focus Addict
 
TehMark's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Fan#: 87530
Location: Space, United States
What I Drive: 2012 Blue Focus Titanium Hatch

Posts: 628
FF Reputation: 2 TehMark Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
haha nice
__________________
(╯□)╯︵ ┻━┻
TehMark is offline  
    Reply With Quote
Old 09-28-2012, 02:38 PM   #9
copernicium112
Focus Fanatic
 
Join Date: Jul 2011
Fan#: 87742
Location: Rochester, NY
What I Drive: 2012 Sonic Blue Ti Sedan

Posts: 1,864
FF Reputation: 4 copernicium112 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by lewisra View Post
Yep, and I thought my car was special.
Aww, all cars with MFT are special in their own way!
__________________
.
.......here's a lockpick. It might come in handy if you, the master of unlocking, take it with you.
copernicium112 is offline  
    Reply With Quote
Old 10-01-2012, 03:13 PM   #10
FordIVTteam
Official Ford Rep
 
FordIVTteam's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Fan#: 87765
Location: Dearborn, MI
What I Drive: Ford Focus

Posts: 892
FF Reputation: 3 FordIVTteam Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by lewisra View Post
Jaclyn,

Fixed itself after sitting for a few hours. I did the install myself. Any word on the climate control fix?
I haven't received any new information yet, lewisra. Thanks for the screen shot, I'm going to forward it onto our engineering team. I'll be sure to post as soon as I hear something.

Jaclyn
__________________
FORD IN-VEHICLE TECHNOLOGY TEAM

p: 800.392.FORD (Prompts 1 then 3)
t: @FordService @FordFocus @Ford
f: facebook.com/FordFocus facebook.com/Ford
FordIVTteam is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:31 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information : Site Map

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.