How to install switchbacks - Page 3 - Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum > Ford Focus Second Generation > MK2 Focus

MK2 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the second generation 2008-2011 Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2012, 12:09 PM   #21
indy_11
Panamasian
 
indy_11's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Fan#: 81404
Location: Norfolk, VA
What I Drive: 2011 Blue Flame SES

Posts: 2,581
FF Reputation: 7 indy_11 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
thanks slammed. i figured there was an easier way. just thought since there really wasn't a how to this would be the most basic way.

and i think ryan_D...was the first one to put switchbacks on his car 08. but since he's really never on i guess that technically makes you started?
__________________
2011 Blue Flame Focus SES #011
December 2011 ROTM Winner! :)
I always take a poo before driving to reduce weight and increase performance
you tell me your auto is fun to drive, I laugh in your face.
indy_11 is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-19-2012, 03:56 PM   #22
Slammed_2.0
Boosted HB.
 
Slammed_2.0's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Fan#: 84306
Location: LA, LA
What I Drive: 2013 TB ST

Posts: 1,697
FF Reputation: 20 Slammed_2.0 Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
I actually had them since I bought my focus...

Had them on my evolution
__________________
2013 Ford Focus BOOS[ST]ED
2010 Ford Focus "S"edan (11 Psi, GT28RS) - Sold
ROTM Nov '11 (2010 Focus S)
Slammed_2.0 is offline  
    Reply With Quote
Old 07-19-2012, 10:06 PM   #23
indy_11
Panamasian
 
indy_11's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Fan#: 81404
Location: Norfolk, VA
What I Drive: 2011 Blue Flame SES

Posts: 2,581
FF Reputation: 7 indy_11 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
Really? I didn't notice till you put in your projectors. My bad
__________________
2011 Blue Flame Focus SES #011
December 2011 ROTM Winner! :)
I always take a poo before driving to reduce weight and increase performance
you tell me your auto is fun to drive, I laugh in your face.
indy_11 is offline  
    Reply With Quote
Old 07-19-2012, 11:06 PM   #24
Slammed_2.0
Boosted HB.
 
Slammed_2.0's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Fan#: 84306
Location: LA, LA
What I Drive: 2013 TB ST

Posts: 1,697
FF Reputation: 20 Slammed_2.0 Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
I didn't really take photo's of my foucs untill i got the Retrofit in...


Lets see some photo's ppl!!!!!!!
__________________
2013 Ford Focus BOOS[ST]ED
2010 Ford Focus "S"edan (11 Psi, GT28RS) - Sold
ROTM Nov '11 (2010 Focus S)
Slammed_2.0 is offline  
    Reply With Quote
Old 06-07-2013, 10:57 PM   #25
Rubix
Focus Enthusiast
 
Rubix's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Fan#: 109903
Location: Mansfield, TX
What I Drive: 2011 SES

Posts: 238
FF Reputation: 1 Rubix Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I just installed switchbacks today an ran into a problem. I wired the resistors and everything worked great. A few hours later whenever I put my turn signal try flash white right before they stay amber for a second. It's both sides as well. It's not hyper flashing either. Any clue what's the problem?
__________________
http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=309357
For my build
Rubix is offline  
    Reply With Quote
Old 06-08-2013, 08:53 AM   #26
Rubix
Focus Enthusiast
 
Rubix's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Fan#: 109903
Location: Mansfield, TX
What I Drive: 2011 SES

Posts: 238
FF Reputation: 1 Rubix Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Well disregard that post. They seem to be working again. Could that of happened cause the car was getting use to them or anything though? Just curious.
__________________
http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=309357
For my build
Rubix is offline  
    Reply With Quote
Old 07-01-2013, 12:08 AM   #27
DJFreshlySnipes
Focus Enthusiast
 
DJFreshlySnipes's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Fan#: 99868
Location: Seattle, WA, WA
What I Drive: 09' Focus Coupe (Blue)

Posts: 133
FF Reputation: 1 DJFreshlySnipes Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Switchback LEDs? Like for the front turn signals and running light?
__________________
SEA-HAWKS
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
DJFreshlySnipes is offline  
    Reply With Quote
Old 07-01-2013, 11:25 AM   #28
indy_11
Panamasian
 
indy_11's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Fan#: 81404
Location: Norfolk, VA
What I Drive: 2011 Blue Flame SES

Posts: 2,581
FF Reputation: 7 indy_11 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
Quote:
Originally Posted by Rubix View Post
Well disregard that post. They seem to be working again. Could that of happened cause the car was getting use to them or anything though? Just curious.
it could have been bad bad soldering? im not sure but if it's not happening anymore then it should be good. sorry i didn't respond before. i haven't been in this section in a while

Quote:
Originally Posted by DJFreshlySnipes View Post
Switchback LEDs? Like for the front turn signals and running light?
yes, they shine a bluish white when your running lights are on and then they turn yellow when your signals are on. both turn yellow if your hazards are on and only one turns yellow for whichever signal you use. they go back to the white after
__________________
2011 Blue Flame Focus SES #011
December 2011 ROTM Winner! :)
I always take a poo before driving to reduce weight and increase performance
you tell me your auto is fun to drive, I laugh in your face.
indy_11 is offline  
    Reply With Quote
Old 07-08-2013, 04:57 AM   #29
Rubix
Focus Enthusiast
 
Rubix's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Fan#: 109903
Location: Mansfield, TX
What I Drive: 2011 SES

Posts: 238
FF Reputation: 1 Rubix Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Well they actually still do it, but it seems only after they've been on for a while. Doesn't bother me much, but I'd still like to find out what's causing it.
__________________
http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=309357
For my build
Rubix is offline  
    Reply With Quote
Old 07-12-2013, 06:55 PM   #30
DJFreshlySnipes
Focus Enthusiast
 
DJFreshlySnipes's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Fan#: 99868
Location: Seattle, WA, WA
What I Drive: 09' Focus Coupe (Blue)

Posts: 133
FF Reputation: 1 DJFreshlySnipes Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I have switch back LEDs too. Mine have built in resistors and work perfectly
__________________
SEA-HAWKS
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
DJFreshlySnipes is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks
-->
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.