tune from laptop to diablo transfer HELP - Focus Fanatics
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Focus Fanatics > Ford Focus Tech Discussions > Focus Tuning Chat

Focus Tuning Chat Discuss performance tuning options for your Ford Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2010, 07:42 PM   #1
littlefoci
Focus Enthusiast
 
littlefoci's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Fan#: 54352
Location: brunswick ny, United States
What I Drive: 2003 black svt supercharged

Posts: 204
FF Reputation: 1 littlefoci Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
tune from laptop to diablo transfer HELP

ok first im am a total comp retard so heres what im tryin to do get a tune tom just sent me onto my diablo i downloaded the newest version of the software but i have no clue what to do after this


littlefoci is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-26-2010, 08:34 PM   #2
littlefoci
Focus Enthusiast
 
littlefoci's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Fan#: 54352
Location: brunswick ny, United States
What I Drive: 2003 black svt supercharged

Posts: 204
FF Reputation: 1 littlefoci Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
ok um well one prob is the fact that i dont think i have an orginal back up file any more because i sent my pred to mcnews and had ray put the vortech tune on it for me but some how lost the back up file is there any way i could get that back or get around this hurdle
littlefoci is offline  
    Reply With Quote
Old 05-27-2010, 11:11 AM   #3
1turbofocus
FF Affiliate
 
1turbofocus's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Fan#: 1123
Location: Belmont, NC
What I Drive: 2000 ZX3 / 2002 SVT Turbocharged

Posts: 21,637
FF Reputation: 153 1turbofocus Excellent Standing Member1turbofocus Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (28)
If you havent loaded a tune into your car yet then you dont need an origional back up file to load a new tune to the Predator

If you have a tune in your car already then try to restore origional back up then update your Predator to the newest version as I am guessing you have an older firmware

Tom
__________________
Focus-Power: Your #1 Source for Ford Focus Speed, Tuning & Performance!

Customer Support
AIM: hpdyno
Email: hpdyno@aol.com
Phone: 704-249-3745
Site: focus-power.com

Elder 1turbofocus
1turbofocus is online now  
    Reply With Quote
Old 05-28-2010, 01:56 PM   #4
littlefoci
Focus Enthusiast
 
littlefoci's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Fan#: 54352
Location: brunswick ny, United States
What I Drive: 2003 black svt supercharged

Posts: 204
FF Reputation: 1 littlefoci Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
my dumb ass locked up my pred so i have to have a factory reflash then have diablo unlock it as per tech guy from ds
littlefoci is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information : Site Map

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.