2000 Focus SE... NO START - Page 4 - Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2011, 05:01 PM   #31
FordService
Official Ford Rep
 
FordService's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Fan#: 79824
Location: Dearborn, MI
What I Drive: Ford Focus

Posts: 4,260
FF Reputation: 18 FordService Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by boogie101us09 View Post
i have the same problem with my 2006.but when i turn the key to the on position everything goes dead except for the passenger air bag lite,the antitheft lite,and the check oil lite.
Hi Gatrbait and boogie101us09,

Hmm, that seems like a difficult electrical symptom to diagnose! I agree with benkap that the causes of your issues might be different, so you may want to consider visiting the dealer to have your Focuses inspected. They have the right tools to diagnose any problem. Please let me know if I can help in any way. Have a great evening!

~Natasha
__________________
FORD SERVICE

p: 800.392.FORD
t: @FordService @FordFocus @Ford
f: facebook.com/FordServiceUS facebook.com/FordFocus

M - F 11 a.m. - 8 p.m. ET | Send a PM? Pls allow 2 business days for reply
FordService is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-19-2013, 12:29 AM   #32
stalphos4g
Focus Rookie
 
Join Date: Mar 2013
Fan#: 111690
Location: Phoenix, AZ
What I Drive: 2002 ford focus ZX3

Posts: 1
FF Reputation: 1 stalphos4g Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Worked for me too!!

Thanks a million BC_ZX3!! I looked all over the net for a solution, turns out I had the same problem banzaibullitt. At first I was convinced it was the Ignition and PATS. But it seemed strange that the headlights and the tail lights wouldn't come on. Turned out to be the #8 Fuse - Ignition/starter.

Problem:
Car wont start (no sounds)
Won't shift out of gear (break pedal locked)
PATS light flashing (no change)
No head lights, rear, or dash
No wipers

Solution:
$3 fuse
stalphos4g is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks
-->
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.