PTS Remote start from OEM Fob - Page 9 - Focus Fanatics
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Focus Fanatics > Ford Focus Third Generation > MK3 Focus

MK3 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the third generation 2012-Current Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2013, 01:05 PM   #81
alfack
Focus Enthusiast
 
Join Date: Nov 2011
Fan#: 91684
Location: Marysville, WA
What I Drive: 2012 sterling gray Titanium sedan

Posts: 112
FF Reputation: 1 alfack Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Interesting. I tried turning in on and off a few times, but it made no difference. That's ok. I don't mind unlocking with the fob or pressing the button again, if it does shut off.
alfack is offline  
    Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-10-2013, 09:10 PM   #82
Aychdot
Focus Enthusiast
 
Join Date: Mar 2012
Fan#: 95866
Location: St. Louis, MO
What I Drive: Then 1995 Escort, Now 2012 Ti hatch

Posts: 59
FF Reputation: 1 Aychdot Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Exclamation

Please delete post.

Last edited by Aychdot; 01-10-2013 at 09:39 PM. Reason: found my problem
Aychdot is online now  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 03:23 PM   #83
SaToX
Focus Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Fan#: 94321
Location: Moncton, Canada
What I Drive: 2012 White Titanium Hatch

Posts: 124
FF Reputation: 4 SaToX Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I take it you found the RS Firmware? lol
SaToX is offline  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 03:40 PM   #84
Aychdot
Focus Enthusiast
 
Join Date: Mar 2012
Fan#: 95866
Location: St. Louis, MO
What I Drive: Then 1995 Escort, Now 2012 Ti hatch

Posts: 59
FF Reputation: 1 Aychdot Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Yeah I found it. I was just in the middle of installing it, but I have to pick kids up from school. It will be up and running in a few hours. I will post an update later. Thanks.
Aychdot is online now  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 07:19 PM   #85
Aychdot
Focus Enthusiast
 
Join Date: Mar 2012
Fan#: 95866
Location: St. Louis, MO
What I Drive: Then 1995 Escort, Now 2012 Ti hatch

Posts: 59
FF Reputation: 1 Aychdot Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Update, Wires went in well. Had an issue with Kloning the key. I didn't know you could try to Klon too many times. Now I'm locked out. I'll have to call tech support on Monday.

(unless someone knows how to reset it)
Aychdot is online now  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 08:16 PM   #86
alfack
Focus Enthusiast
 
Join Date: Nov 2011
Fan#: 91684
Location: Marysville, WA
What I Drive: 2012 sterling gray Titanium sedan

Posts: 112
FF Reputation: 1 alfack Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Try re-flashing the FW.
alfack is offline  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:13 PM   #87
Aychdot
Focus Enthusiast
 
Join Date: Mar 2012
Fan#: 95866
Location: St. Louis, MO
What I Drive: Then 1995 Escort, Now 2012 Ti hatch

Posts: 59
FF Reputation: 1 Aychdot Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I have tried that. It is locked in the module firmware not the car programming firmware.
Aychdot is online now  
    Reply With Quote
Old 01-11-2013, 09:21 PM   #88
SaToX
Focus Enthusiast
 
Join Date: Jan 2012
Fan#: 94321
Location: Moncton, Canada
What I Drive: 2012 White Titanium Hatch

Posts: 124
FF Reputation: 4 SaToX Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Yes sorry you can only try to Klon once before it locks you out. Tech can unlock it and give you one more shot at it, but after that it wont work. (the klon part that is)
SaToX is offline  
    Reply With Quote
Old 06-02-2013, 09:45 PM   #89
XZero
Focus Rookie
 
Join Date: May 2013
Fan#: 114872
Location: Calgary, Canada
What I Drive: 2012 silver ford focus titanium

Posts: 1
FF Reputation: 1 XZero Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I installed the module and all programming done, it works well with factory fob, starts the car by pressing and holding the lock button for 3 seconds, but it doesn't kill the engine by pressing the lck button again for 3 seconds, any idea why it doesn't work?
XZero is offline  
    Reply With Quote
Old 06-25-2013, 04:47 PM   #90
Msims61
Focus Rookie
 
Join Date: Sep 2012
Fan#: 104366
Location: Peoria, AZ
What I Drive: 2012 Ti Performance Blue

Posts: 8
FF Reputation: 1 Msims61 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Has anyone installed the DEI 530T for window control alond with the remote start setup? If so any installtion tips or how to's?
Msims61 is offline  
    Reply With Quote
Reply

Bookmarks & Social Networks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:38 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Terms of Use : Privacy Policy : Advertise Information : Site Map

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Acura TLX or Fiesta ST. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.