Focus Fanatics - View Single Post - My Ford Touch Thread
View Single Post
Old 01-30-2013, 03:16 PM   #2855
TiPilot
Focus Addict
 
TiPilot's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Fan#: 93667
Location: Dayton, OH
What I Drive: 2012 Ingot Silver Ti Hatch

Posts: 643
FF Reputation: 1 TiPilot Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by copernicium112 View Post
If you do get it checked out by the dealership, please post back with what they tell you (if anything). Mine actually started doing this after the 3.0.2 update and 3.2.2 and 3.5.1 haven't fixed anything as far as how long it takes to lock on (and I hardly ever park in structures, even parked outside under open sky it takes forever after startup).

3.5.1 has increased the frequency of occurrences where it places me off of the road I am actually on. Sometimes it places me slightly to the right or left of the road on the map, sometimes it places me way off of the road. This happens even after the system indicates it has locked on to a signal. It was very rare for me with 3.0.2/3.2.2 but seems to happen much much more now.
Yeah, mine's rerouted me because it's so far off from my actual position. I'm going to ask my dealer to look at it when I take it in for an oil change/rotation next week. It's definitely not better...
__________________
2012 Focus Ti Hatch | Ingot Silver | 401A, Nav, Winter Pkg, Moon Roof, Parking Tech. Pkg

Build Date: 12/2/2011 | New APIM: 4/4/2012
MFT: Factory v2.11, 3/14/12 Web -> v3.0.2, 9/24/12 Web -> v3.2.2, 1/24/13 Web -> v3.5.1, 8/13/13 Web -> v3.6
TiPilot is offline  
    Reply With Quote