Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - View Single Post - FSWerks Cool-Flo Intake Installation Problems
View Single Post
Old 01-10-2013, 09:15 PM   #87
crice8
Focus Fanatic
 
crice8's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Fan#: 84830
Location: tyler, TX
What I Drive: 2010 Sterling Gray Focus SE Sedan

Posts: 3,389
Points 8,283, Level 61
Points: 8,283, Level: 61 Points: 8,283, Level: 61 Points: 8,283, Level: 61
Level Up 45% Completed
Level up: 45% Level up: 45% Level up: 45%
Forum Activity 3%
Activity: 3% Activity: 3% Activity: 3%
FF Reputation: 9 crice8 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (13)
Quote:
Originally Posted by TMDJ5 View Post
Hey Crice, do you any experience with the prefilter? I was listening as close as possible with my sis tapping the gas and I'm pretty sure I isolated that hissing sound coming from down where the filter is. It could be the silicone coupling, clamps or filter but its definitely down in that area. The reason I ask is that the prefilter feels and sounds like that cheap-swooshie pants, wind breaker material. The type of material that would make that sound. I have a hunch it could just be the air getting sucked through that. It's definitely down in the filter area, an area I can't see directly into, all the hoses and seals up at the top of the intake/throttle body are tight and sealed.

Jus figured I'd suggest that in case you did have the prefilter and yours doesn't make that sound. I could rule that out. If not then I'm gonna have to remove splash guard and take a good look at that end.
Sorry for the late response. Yes I have a prefilter and have had several since I first got my cai. I do not have the sound you have so I do not think it is that. I would check the couple again
__________________
Galatians 6:14
crice8 is offline  
    Reply With Quote