Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - 2010 running cold
View Single Post
Old 01-03-2013, 09:45 PM   #3
felixthecat
w/ my magic bag
 
felixthecat's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Fan#: 80663
Location: Renton, WA
What I Drive: '05 Silver Sport Technologies

Posts: 10,847
Points 12,110, Level 72
Points: 12,110, Level: 72 Points: 12,110, Level: 72 Points: 12,110, Level: 72
Level Up 15% Completed
Level up: 15% Level up: 15% Level up: 15%
Forum Activity 99%
Activity: 99% Activity: 99% Activity: 99%
FF Reputation: 65 felixthecat Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by VTEK1 View Post
2010 Focus SE
51800 miles
Drives only in Maine and sometimes in MA.

GFs focus has been running cold. I drove it for an hour on highway. Stopped, did some shopping with the gf. Went back out to car to wait for her and drove it around parking lot to kill time. Parked and now sitting here, it's half way between "C" and what would be halfway on the gauge. So basically the 10 o clock position.

Sorry if this is a stupid question I'm a Jeep guy, figured its a stuck open t-stat but when driving it its just shy of halfway or 12 o clock position on the gauge. It's a pretty bone stock focus, auto. She hasn't had any problems with it until now with it running cold and rear tires are cupping now but I'm sure that is just worn out struts. Thanks guys! Sorry for the newb question
Do a 4way alignment for your toe settings. I figure out your actual temp is first. It probably is a t-stat.
__________________
Introduce Mr. Torsen to the mixBigger brakes then you- D23 crew- D-Tech- Sedan Revolution= #131
felixthecat is online now  
    Reply With Quote