Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - The Code Thrower
View Single Post
Old 12-02-2012, 07:05 PM   #6
whynotthinkwhynot
Captain TMI
 
whynotthinkwhynot's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Fan#: 18416
Location: the armpit of TN, Memphis, TN
What I Drive: 05 Focus Wagon; 13 C-Max SEL

Posts: 20,277
Points 27,598, Level 98
Points: 27,598, Level: 98 Points: 27,598, Level: 98 Points: 27,598, Level: 98
Level Up 25% Completed
Level up: 25% Level up: 25% Level up: 25%
Forum Activity 12%
Activity: 12% Activity: 12% Activity: 12%
FF Reputation: 270 whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (1)
Add some grounds. One that might be missing is a ground to the cylinder head. Yes, the big cable is connected to the transmission and the engine, but the intake manifold- where all these parts are likely grounded via the harness- is only connected by the intake manifold bolts. Typically there is a supplemental ground on the cylinder head. Find a screw or bolt somewhere that is holding down a bracket, and run a wire from there to the chassis.

Your problem could be on the hot side also, so you might want to investigate the harness that all those wires go into. IIRC, those should all spring from one harness. Look for any wiring damage.
__________________
Be eclectic.
---The Complete How-To Archive--

Moderating everything now, let me know if I can help.

Quote:
Originally Posted by the user formerly known as ZX3_Chick View Post
You're special aren't you.
whynotthinkwhynot is offline  
    Reply With Quote