Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - View Single Post - 2013 engine "click click whir" (engine not running)
View Single Post
Old 11-26-2012, 09:44 AM   #95
FordService
Official Ford Rep
 
FordService's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Fan#: 79824
Location: Dearborn, MI
What I Drive: Ford Focus

Posts: 4,362
Points 3,155, Level 34
Points: 3,155, Level: 34 Points: 3,155, Level: 34 Points: 3,155, Level: 34
Level Up 70% Completed
Level up: 70% Level up: 70% Level up: 70%
Forum Activity 18%
Activity: 18% Activity: 18% Activity: 18%
FF Reputation: 18 FordService Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by misfire View Post
I have checked all IP addresses. Anyone found to be a spammer will be banned. For now, try to help one another. Not one of you Focus owners built or designed these cars. If you have complaints/frustrations, call 1-800-392-FORD and tell them instead of logging onto a Ford Focus enthusiast site to complain/argue. We are a community and that means we should help each other, not join and argue.
Thanks for jumping in here, misfire.

As a reminder, those of you who have a concern should stop by your dealerships for diagnosis. I'm always happy to help as well; just send me a PM and we'll get started.

Have a great day,
Crystal
__________________
FORD SERVICE

p: 800.392.FORD
t: @FordService @FordFocus @Ford
f: facebook.com/FordServiceUS facebook.com/FordFocus

M - F 11 a.m. - 8 p.m. ET | Send a PM? Pls allow 2 business days for reply
FordService is offline  
    Reply With Quote