Focus Fanatics - View Single Post - SYNC Update Available on Focus!!!
View Single Post
Old 10-26-2012, 03:53 PM   #641
Bigbot45
Focus Enthusiast
 
Join Date: Jun 2011
Fan#: 87124
Location: Danbury, CT
What I Drive: 2014 Q50 - Formally 2012 Ti Hatch

Posts: 130
FF Reputation: 2 Bigbot45 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
Quote:
Originally Posted by copernicium112 View Post
Yep. It used to take about 5-7 days before I lost them and had to reboot to get them back. Since 3.2.2 it doesn't even last 2 days. I have done 3 reboots since Monday (I do reboots, I hate Master Resets because it wipes out all of the presets, wallpaper, phone, etc.) In all honesty, it didn't work that great with 3.0.2 for me and like I said I had reboot with that version as well, just not this often.

Call Ford and they'll tell you it is Sirius' fault and they are not sending the signal. Tell them that it is amazingly coincidental that after every reset/reboot the signal is suddenly there. Ask them how Sirius knows you just did a reset/reboot and suddenly knew to send out a signal. You will get nothing but silence on the other end of the phone (trust me, I've done it).

I've tested every single thing I could think of to fix this/get it working better. Everything I have tried leads me one conclusion - this is entirely a problem with MFT and has nothing to do with Sirius.

Worked flawlessly when I had 2.11.
Wasn't 3.22 supposed to specifically fix this? On 3.0.2 I've lost my traffic whenever I've had a serious need for it.
__________________
2012 Ford Focus Titanium Hatchback
2006 VW Jetta 2.0 Package 2 <-- 2001 VW GTI VR6
1990 Subaru Legacy <-- 1986 Ford Taurus
1990 Mazda Protege <-- 1986 Subaru GL-10 Turbo
1986 Volvo 240 DL
Bigbot45 is online now  
    Reply With Quote