Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - 588whp 500tq just got off the dyno :)
View Single Post
Old 09-20-2012, 09:49 AM   #409
Roushturboedzx3
I Fab Too Much
 
Roushturboedzx3's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Fan#: 42814
Location: CLearwater, FL
What I Drive: 2002 Liquid Gray ZX3

Posts: 4,739
Points 14,483, Level 78
Points: 14,483, Level: 78 Points: 14,483, Level: 78 Points: 14,483, Level: 78
Level Up 9% Completed
Level up: 9% Level up: 9% Level up: 9%
Forum Activity 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
FF Reputation: 20 Roushturboedzx3 Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (18)
Quote:
Originally Posted by ZXthrizzle05 View Post
Called themup and theysaid its no longer under warranty and they also said if there is no shaft play then there should be ntn wrong with the seals. Well I beg to differ because it burns oil right at the exhaust side of the turbo. And only after I do a cpl boost pulls. And then on startup I get the smokey exhaust. I'm droppping it off at a rebuild shop tomorrow for 300 bux. Precision said minimum without looking be 200. But I prefer local because it takes 2 days and the frost is coming and I don't feel like asking my father to re occupy his garage again

Call up Boostlab, and talk to kirk or lebbet. They will rebuild your turbo with factory parts and give you a warranty. there prob the only shop that truley give you factory parts for the rebuild, the chinese replacement parts are garbage. tell them Jim who use to own the grey focus sent you.
__________________
New: 2012 Mustang GT premium
SOLD:RACE GAS 602whp 501tq Pump Gas SAE 454whp
Garrett GT3582r, Topmount, built motor, Ported head,Tuned by Fernando@RacingPartsSolution
I may not be the baddest, but the baddest dont Fu** with me
Roushturboedzx3 is offline  
    Reply With Quote