Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - p0456 code on stock focus
View Single Post
Old 09-03-2011, 09:27 AM   #7
whynotthinkwhynot
Captain TMI
 
whynotthinkwhynot's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Fan#: 18416
Location: the armpit of TN, Memphis, TN
What I Drive: 05 Focus Wagon; 13 C-Max SEL

Posts: 20,275
Points 27,572, Level 98
Points: 27,572, Level: 98 Points: 27,572, Level: 98 Points: 27,572, Level: 98
Level Up 23% Completed
Level up: 23% Level up: 23% Level up: 23%
Forum Activity 11%
Activity: 11% Activity: 11% Activity: 11%
FF Reputation: 270 whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member whynotthinkwhynot Outstanding Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (1)
I doubt that is what's causing your car not to crank. I assume you said it was the same problem because you used a code scanner and came up with the same code? If not, then how can you be sure that it's the same problem? If a car doesn't start with anything but a jump- then that's usually a sign of a bad battery. This can happen at any time, and your problem: getting the car back from the dealer and having it die a week later, is what I'd call an evil coincidence. That happens more often than you think. A car goes in for a repair, and a few days later something else breaks that is completely unrelated to the repair, or even the same area the repair is in. This leads conspiracy theorists like Jello Biafra to write songs like "Trust Your Mechanic" when it's really an act of nature.
__________________
Be eclectic.
---The Complete How-To Archive--

Moderating everything now, let me know if I can help.

Quote:
Originally Posted by the user formerly known as ZX3_Chick View Post
You're special aren't you.
whynotthinkwhynot is online now  
    Reply With Quote