Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - MFT vs transport delay?
View Single Post
Old 08-18-2011, 04:38 PM   #5
iminhell
C2H5OH
 
iminhell's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Fan#: 36222
Location: Darwin, MN
What I Drive: 2000 & 2001 ZX3's

Posts: 10,807
Points 18,689, Level 86
Points: 18,689, Level: 86 Points: 18,689, Level: 86 Points: 18,689, Level: 86
Level Up 68% Completed
Level up: 68% Level up: 68% Level up: 68%
Forum Activity 18%
Activity: 18% Activity: 18% Activity: 18%
FF Reputation: 50 iminhell Excellent Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
That's the thing though, I can't move it back. I went from the FC header to the SVT. So we welded a bung after the header and that's the only place I can get a reading from.

The TD is close, but far as logs show it's a little lazy. And I don't doubt the big exhaust plays some part, 3".

I turned adaptive on last night and went for a drive. Adjusted the settings per SCT's recommendations and it does seem to work a bit better, but will take a few trips to see for sure. My tune itself should be very close, I think. We'll see though.


It doesn't wander. What I'm seeing it that it lags behind the STFT's a bit. For instance, when I let off the gas it takes a second for the WBO2 to go lean and the STFT's are 1 right away.
Vs on the old exhaust (FC and 2.25") WBO2 in the same basic location, when I let off the gas the WBO2 would go lean right away.
__________________
OH, you're not playing dumb ...
iminhell is offline  
    Reply With Quote