Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - A/C Questions before I take it in...
View Single Post
Old 07-03-2011, 07:16 PM   #6
USARice
Focus Addict
 
USARice's Avatar
 
Join Date: May 2008
Fan#: 56127
Location: LaCrosse, WI
What I Drive: 2005 Silver ST, DD and AutoX

Posts: 623
Points 2,346, Level 29
Points: 2,346, Level: 29 Points: 2,346, Level: 29 Points: 2,346, Level: 29
Level Up 31% Completed
Level up: 31% Level up: 31% Level up: 31%
Forum Activity 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
FF Reputation: 1 USARice Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (4)
I haven't looked at the connections yet as they're kind of buried and I just had lung surgery a couple weeks ago so I won't be jacking up the car to get in there for a few days or so. Since I have a SAP front bumper now I can see the condenser perfectly clear and I can say it looks fine and the connections on it are clean so if there is a leak it's not there. The A/C worked just fine before the engine got replaced and I watched the guy who put my new engine in evac the system and refill it; he even taught me about what he was doing. We tried it at the shop and it seemed just fine and I didn't really use it much that summer because it was August by that point. That was last summer. Now it doesn't work at all. So yeah, I'm sure there's a leak.

(oh, and the compressor only has like 20k on it)
__________________
No, my avvy isn't a B&W photo....meet Jaz, the car that makes any pic look monochromatic!
USARice is offline  
    Reply With Quote