Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - View Single Post - FSWerks Cool-Flo Intake Installation Problems
View Single Post
Old 06-27-2011, 12:44 AM   #34
crice8
Focus Fanatic
 
crice8's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Fan#: 84830
Location: tyler, TX
What I Drive: 2010 Sterling Gray Focus SE Sedan

Posts: 3,392
Points 8,390, Level 61
Points: 8,390, Level: 61 Points: 8,390, Level: 61 Points: 8,390, Level: 61
Level Up 80% Completed
Level up: 80% Level up: 80% Level up: 80%
Forum Activity 1%
Activity: 1% Activity: 1% Activity: 1%
FF Reputation: 9 crice8 Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (13)
Quote:
Originally Posted by lacole725 View Post
Usually it goes sky high when you fill up and get right on the highway, mine read 47.5 mpg one time. Did you happen to take any pictures of the mounting bracket before you attached it to the rubber mount, like just sitting there? Any slipping of the coupler on the throttle body?
man it sounds like something is definately not correct with your install. noone else is having trouble with it fitting on a 2.0 engine and i personally know tons of people who have it. as far as the slipping off the throttle body it sounds like you are not putting the sleeve/coupler evenly on the throttle body and intake pipe. and you also should not have a fluctuation of that much from filling up unless your hitting the reset button on the mpg calculator and everyones car starts off high then drops to where the computer figures it. its going to be alot more sensitive after hitting reset because the comp is basing it off of 1 mile or more vs an average of 200 miles.
crice8 is offline  
    Reply With Quote