Focus Fanatics - View Single Post - PWSC with a P0133 HELP !!
View Single Post
Old 06-10-2011, 10:17 PM   #1
volcomstone1966
RIP 02 SVT 0209
 
volcomstone1966's Avatar
 
Join Date: May 2006
Fan#: 35104
Location: Tracy ,Nor-Cal, CA
What I Drive: 04 PWSC EAP SVT - 04 Kawasaki ZX6R

Posts: 3,775
FF Reputation: 15 volcomstone1966 Great Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (44)
Exclamation PWSC with a P0133 HELP !!

ok well i been dealing with a few things with my svt ,
one was a misfire in cy. 3 that was due to
water filling up around the spark plugs from
my F2 hood letting in the water...(i have new ones on the way)
but the 3rd plug wire came apart as i pulled it out so
i put on a MSD coil and massive wires
no more misfire

i also had a code for my O2 so i put in a used one i had and that code went away (cuz the wire got cut )


took it for a drive and i thought i was good , but about a day
and a half later i got a P0133

i put in a new IAT and cleaned the MAF , and put in a diff used MAF i had laying around and the same thing
also put in a diff O2 in to see if the first one i put in was bad

NOW--

the car will idel just fine and if i drive around and slowly get on the gas it drives ok but if i try to step on it it just goes no place, sounds like crap and the AEM A/F reads over 17 and the car feels and sounds a little like the
traction control it kicking on ..

i have looked up what it can be but wondering with what the car is doing what might it be


thanks


__________________
04 SVT EAP #1131 -POWERWORKS-Torsen-Clutch Masters-Top Speed-Massive-Brembo-Fifteen52-Steeda-UNDER CONSTRUCTION
04 Kawasaki ZX6R
volcomstone1966 is online now  
    Reply With Quote