Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - View Single Post - Predator Help
Thread: Predator Help
View Single Post
Old 04-01-2011, 09:27 PM   #82
JeepXJ
Focus Addict
 
JeepXJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Fan#: 48404
Location: Joplin, MO
What I Drive: 03 Pitch Black SVTF

Posts: 753
Points 3,015, Level 33
Points: 3,015, Level: 33 Points: 3,015, Level: 33 Points: 3,015, Level: 33
Level Up 77% Completed
Level up: 77% Level up: 77% Level up: 77%
Forum Activity 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
FF Reputation: 2 JeepXJ Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (6)
Exclamation

Broke me car!!!
I followed the instructions to get the tune onto the predator, which didnt mention that the dss software requires you to take a backup??
I pointed the backup file to My Documents where it now sits. I reboot the predator and go through the tune install... it fails at about 70%, tells me to remove the predator plug. Car doesnt start and I have - - - in the odo. I figure no big deal I'll restore. Plug in the predator and it says failed to install last tune would I like to restore to original, yes, and that now fails at about 70% as well. Now the predator will only ask me to restore original witch fails every time I try at 70%.

Current plan;
I'm powering the predator with the car, I'm getting a buddy to come pick me up and take me to the local RadShack for a power adapter..seems like I could break that boot/fail to load problem if I take the car out of the equation... hopefully!
__________________
67mm TB port matched manifold, Volant Intake w/scoop, FS UDP, Toms Tune, CFM STS, MSD Coil & Wires
linux user

Last edited by JeepXJ; 04-09-2011 at 04:50 PM.
JeepXJ is offline  
    Reply With Quote