Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - View Single Post - SCT Datalogging issues PLEASE POST
View Single Post
Old 01-21-2010, 09:20 AM   #9
SVTFOOCUS
Focus Enthusiast
 
SVTFOOCUS's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Fan#: 39017
Location: Stationed at Ft Hood, TX..., TX
What I Drive: TurboL'd 03 SVT FOCUS ZX5

Posts: 217
Points 1,750, Level 24
Points: 1,750, Level: 24 Points: 1,750, Level: 24 Points: 1,750, Level: 24
Level Up 50% Completed
Level up: 50% Level up: 50% Level up: 50%
Forum Activity 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
FF Reputation: 4 SVTFOOCUS Good Standing Member
Buy-Sell-Trade Rating: (0)
I figured out the "updater not recognizing my device" part, I have to close out the Livelink program then open updater and load a tune. No biggie there.

The updater adding extra selections was wrong on my part, its the Livelink that does that. And its usually always the same one in the "fuel" section. I always select "fuel pressure drop across injectors" and it always adds in I think "fuel rail PSI", cant get into it right now to look cause Im not hooked up to my car.

Can you look at the datalogging wideband thread? I left a post on there last night when I was trying to calibrate my AEM to the LL. Wasnt working for me at all, just needed some help with it. Thanks
__________________
2003 SONIC BLUE SVT ZX5 #0258...
Turbo Charged, RC injectors, Stage 4 Clutch, 3" Exhaust from DP back, throttle body, Torsen Differential, A/F & Boost gauges in dash, Diablo Tune, J&S Safeguard, Custom powder-coated wheels
SVTFOOCUS is offline  
    Reply With Quote