Focus Fanatics

Focus Fanatics (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   MK1 Interior Mods & Upgrades (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   holes for aftermarket seat harness? (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=6377)

eibachzx3 01-31-2004 08:25 PM

holes for aftermarket seat harness?
 
I purchased a set of Weapon X racing harnesses about 6 months ago and having problems installing them. Aside from the fact their being installed on the stock seats cause the seats I ordered on Ebay fell through [:(!] I cant find any holes to install the 4 point harness onto. For those with or without racing seats and have installed an aftermarket seat harness; aside from drilling new holes[?|] what are my other options?

Zarelli6 01-31-2004 09:08 PM

in my opinion racing harnesses are pointless unless you have racing seats. i say you look for some seats.

guerro 01-31-2004 09:09 PM

Four point harness ? Where are you going to mount the 2 over the shoulder belts ? You need a roll bar for that dont you ?

ILLINI zx3 01-31-2004 09:11 PM

put the seat belts in your closet...Save some money and get some seats...Install the belts after you get seats...

eibachzx3 02-01-2004 12:09 AM

Quote:

Originally posted by Zarelli6
in my opinion racing harnesses are pointless unless you have racing seats. i say you look for some seats.
more than likely thats what im going to send up doing...i already asked around to see if anybody wanted to buy them...so if anybodys interested just say so

guerro 02-02-2004 12:37 AM

Quote:

Originally posted by guerro
Four point harness ? Where are you going to mount the 2 over the shoulder belts ? You need a roll bar for that dont you ?
???????????????????????????

ZETEC3 02-02-2004 12:40 AM

Quote:

Originally posted by guerro
???????????????????????????
No, you dont have to have a roll bar(or cage) to install them.

Infra3sv 02-02-2004 02:15 AM

If you do find a way to rig a 4 point harness into the stock seat belt will you post pics here?

guerro 02-02-2004 08:41 PM

Quote:

Originally posted by ZETEC3
No, you dont have to have a roll bar(or cage) to install them.
Ok, you at least need a bar running between the B pillars at door sill level to mount the 2 over the shoulder harnesses. You cant mount them to the floorboard.

ZETEC3 02-02-2004 08:43 PM

Quote:

Originally posted by guerro
Ok, you at least need a bar running between the B pillars at door sill level to mount the 2 over the shoulder harnesses. You cant mount them to the floorboard.
Well you could.....it just wouldnt be the smartest thing in the world to be trying.


All times are GMT -5. The time now is 06:52 AM.


http://www.focusfanatics.com/aboutus/copyright.asp