Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum

Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   Car Audio, SYNC, MyFord Touch & Electronics (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Which Remote Wire to use (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=305069)

WyoJames 12-26-2012 06:47 PM

Which Remote Wire to use
 
I did a search to no avail. But I'm in the middle of installing my new pioneer dvd HU. Car still has the stock sub/amp for now so I have the premium scosche wiring harness (the main wire harness and the small wire harness). I have the resistor I read that I needed to tap onto my ground wire to prevent the sub "pop"...BUT...getting ready to hook everything up and I have 3 factory amp remote wires in the scosche harness.

I have one remote wire coming out of the HU...not a problem

Main scosche harness has 1 remote wire - BLUE

Small scosche harness has 2 remote wires - BLUE/WHITE

Which remote wire do i use? Do I just splice all the together with the 1 remote wire coming off of the headunit? And with all these remote wires everywhere...where do I put the resistor?

Any help would be greatly appreciated...thanks guys.

WyoJames 12-26-2012 08:02 PM

Nevermind, I finally got a hold of scosche and they said just to wire all the remotes together. So I guess We will see how that works!

qweesy 12-30-2012 12:16 AM

should post pics of your install other it will help others

WyoJames 12-30-2012 05:27 PM

Alright, will do. I need to pull it back apart to put sat. radio in and I'll snag some pictures then. Was a bit of trial and error because instead of just using the stock sub/amp, or just doing the pioneer parking brake bypass, I did both so I'll grab some pics on my next days off.


All times are GMT -5. The time now is 08:06 PM.