Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum

Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   General Technical Chat (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Temp Gauge Acting Funny (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=304092)

WifesFocus03 12-11-2012 01:16 AM

Temp Gauge Acting Funny
 
Alright guys I posted end of last month about some stuff going on with my wifes focus...cluster was going nuts and lack of power...well fixed all that turns out it was my alternator had a short in it...replaced it and poof all fixed now...when i turn the car on after some time...cold start...starts right up temp gauge shows nothing...10 sec...fan kicks on [scratch] ...put in gear and temp gauge goes up showing half way but definatley didnt run long enough for it to show that as soon as i put the car in park gauge goes back down to nothing and once again 10 secs...and fan...?? PLEASE HELP!!!

[facepalm]

ErikJames04SVT 12-11-2012 11:50 AM

Right after i bought my SVT i had my temp gauge start doing some weird stuff too. Not the same but would jump around and go cold cruising down the interstate. I swapped the temp sensor and havent had any problems since. Might be worth a try because they arent too expensive.

WifesFocus03 12-11-2012 01:07 PM

yeah i replaced that already...i was starting to think maybe the thermostat could be fautly...any imput on that?

my_beautious_ZX3 12-11-2012 01:09 PM

there's a similar thread running parallel to this:

http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=304109


All times are GMT -5. The time now is 02:51 PM.