Focus Fanatics

Focus Fanatics (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   Archive (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   6.5 Inch Touchscreen Clarion VX409 dvd/mp3/cd/usb/bluetooth/satelite etc etc (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=303738)

aheroicrevolt 12-05-2012 05:15 PM

6.5 Inch Touchscreen Clarion VX409 dvd/mp3/cd/usb/bluetooth/satelite etc etc
 
SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD
on ebay 12-18-12


Item Location- Grand Rapids MI
Seller- William Clawson (me)
Shipping- No problem
Contact- text- 616 322 0094
ASKING- $$$$ 210 SHIPPED $$$$

This is a touchscreen monitor head unit that does everything you'd ever want. CD DVD Satelite, USB, MP3, Bluetooth, ipod, remote, RCA
the -----Clarion VX409-----
Nothing wrong with it, touch sensitivity is great, includes wiring harness, hooked it up to a jump pack and a speaker one time to check that everything was good and this unit is very impressive!
I am the second owner of it, and have never installed it, just tested it.
Need some extra cash for the holidays, if you'd like to read more in depth info here you go
http://www.clarion.com/us/en/product...409024110.html


I have plenty of rep here to back up my sales. I just don't have any pictures of the actual unit when I tested it. I would never sell a broken item

http://i49.tinypic.com/fp5jwk.jpg
http://i48.tinypic.com/2jb5suv.jpg
http://i50.tinypic.com/357o9oi.jpg

aheroicrevolt 12-08-2012 10:41 AM

bump bump

DarderSauce 12-10-2012 02:05 PM

Does this unit have a bypass code or do you need to wire one in?

also does it come with all the necessary mounting hardware?

adrst2.3 12-11-2012 12:29 PM

I have the clarion bypass for this.I owned a NX 409,
I'll mail it out if you buy this unit.

aheroicrevolt 12-12-2012 05:29 PM

There is a switch hooked up to it, not sure if thats the bypass you speak of.
That is to use it while the car is driving correct instead of just in park?

adrst2.3 12-12-2012 05:31 PM

I have module for it, no need for a switch,

aheroicrevolt 12-12-2012 05:40 PM

Anyway, Make me an offer man, your the only one interested and I need it gone. I wont take a rediculous offer....but hit me up!
Heres the switch wired in....I think it does the same thing...
http://i49.tinypic.com/4rqo2w.jpg

DarderSauce 12-13-2012 06:41 AM

Quote:

Originally Posted by adrst2.3 (Post 4495379)
I have module for it, no need for a switch,

[scratch][scratch] I thought aheroicrevolt was the one selling it?

adrst2.3 12-13-2012 07:05 AM

He is man,I just wanted to help with his sale since I have left over parts that I could mail out to the new owner for free,I don't need those things anymore because I sold my clarion.

DarderSauce 12-13-2012 07:07 AM

That's very kind of you good sir. Still wondering if there is necessary mounting hardware?


All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.


http://www.focusfanatics.com/aboutus/copyright.asp