Focus Fanatics

Focus Fanatics (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   Car Audio, SYNC, MyFord Touch & Electronics (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Subwoofer basses without music. (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=302102)

FocusFreak09 11-12-2012 02:21 PM

Subwoofer basses without music.
 
So recently I had to slam on my brakes so I know my my amp moved a little bit in the trunk. So now everytime my fan turns on, or i roll my window down, or even when im turning on the freeway it bumps a little bit. now i moved the ground wire on my capacitor and it started bassing so I disconnected it and tightened it and it still does it. Now i even turned the music down and it has a steady beat to it. Now im stuck and have no clue what it could be.

alaskanzx5 11-12-2012 09:01 PM

check all the wiring. rca's speaker wires power and ground, what cd player? if its a pioneer then try the pico fuse fix. google pioneer pico fuse fix.

FocusFreak09 11-12-2012 09:13 PM

It's a pioneer good guess. All the wires seem fine but ill look for what ur talking about.
Posted via FF Mobile

FocusFreak09 11-12-2012 09:29 PM

Ok I looked into this pico fuse and it sounds like what I have. I think I still have warranty on the radio so I might send it in or get another one. Don't feel comfortable taking my radio apart and soldering but ill see
Posted via FF Mobile

alaskanzx5 11-13-2012 03:19 AM

dont have to solder to fix it. wrap a 18gauge wire around the sub preouts on the hu then losen up a screw on the hu chassis wrap the wire around that put the screw in nice and tight then plug the rca cable back into the hu. thats what i did. quick easy fix took me less then 5minutes.

FocusFreak09 11-13-2012 04:55 AM

Nice I might try that thanks
Posted via FF Mobile

FocusFreak09 03-14-2013 08:54 PM

Tried this fix and it worked. Thanks

alaskanzx5 03-15-2013 07:40 AM

welcom.


All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


http://www.focusfanatics.com/aboutus/copyright.asp