Focus Fanatics

Focus Fanatics (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   SPI Performance (2000-2004) (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2004 crank no start (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=300846)

bigrigjim 10-27-2012 09:18 AM

2004 crank no start
 
i have a 2004 with 2.0 spi wife drove it turned it off will not restart getting fuel, fuel pump working, getting spark. tries to start but wont. tried a little starting fluid, would hit but not start. can anyone help??? thanks Jim

ddogg777 10-27-2012 01:59 PM

need more details, is it cranking strong?

Benton14 11-26-2012 01:07 PM

Appears to be the starter relay/solenoid/coil is not working, or not getting a +12v signal to perform. Either way, you will need to take the problem solving to that relay, to find out if the ign switch is outputting on the "start" position, or if the relay is just not responding to it.

car hire gold coast

doubles 11-26-2012 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by Benton14 (Post 4471159)
Appears to be the starter relay/solenoid/coil is not working, or not getting a +12v signal to perform. Either way, you will need to take the problem solving to that relay, to find out if the ign switch is outputting on the "start" position, or if the relay is just not responding to it.

^^^^ Agreed had this happen to me on the same car somehow wire had wore loose and wasnt getting proper connection. then after that was fixed 3 days later solenoid went out


All times are GMT -5. The time now is 03:15 AM.


http://www.focusfanatics.com/aboutus/copyright.asp