Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum

Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   Focus Tuning Chat (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Anyone tuning with a SCT livewire? (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=281447)

svtf1417 03-05-2012 11:16 PM

Anyone tuning with a SCT livewire?
 
Just trying to find out if anyone out there has a SVT who's tuning with the livewire, and what kind of success rate they have with it.

ViperThreat 03-09-2012 11:50 PM

Ive been trying to get a datalog. ive tried 4 different versions of the Livelink software, and none of them work for $#!t. Im still trying to get ahold of 6.3

Ive been in contact with SCT, but if they dont send me a working version of the software soon, they are going to have a nice phone call from my lawyer. If you know of an alternative, I highly recommend going that route.

bespurcell 03-10-2012 01:32 AM

He said Livewire not livelink. Totally different

svtf1417 03-10-2012 10:58 AM

Quote:

Originally Posted by ViperThreat (Post 4050346)
Ive been trying to get a datalog. ive tried 4 different versions of the Livelink software, and none of them work for $#!t. Im still trying to get ahold of 6.3

Ive been in contact with SCT, but if they dont send me a working version of the software soon, they are going to have a nice phone call from my lawyer. If you know of an alternative, I highly recommend going that route.

Are you having problems with it freezing? I made a write up at one point about how to get livelink to work without freezing.

Also if your gonna take legal action I've been thinking they need to have legal action taken against them for the xcal3 failing and wiping ecu's clean

ViperThreat 03-10-2012 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by svtf1417 (Post 4050772)
Are you having problems with it freezing? I made a write up at one point about how to get livelink to work without freezing.

Also if your gonna take legal action I've been thinking they need to have legal action taken against them for the xcal3 failing and wiping ecu's clean

Im not so hasty as to jump on that bandwagon until I hear from them a few more times. Im willing to give them patience, but im pretty frustrated that none of their software packages work, and that 9/10 attempts to apply a tune to a vehicle fails.

svtf1417 03-10-2012 04:45 PM

Quote:

Originally Posted by ViperThreat (Post 4051044)
Im not so hasty as to jump on that bandwagon until I hear from them a few more times. Im willing to give them patience, but im pretty frustrated that none of their software packages work, and that 9/10 attempts to apply a tune to a vehicle fails.

Sorry I had to laugh at the patience part. This has been an ongoing problem for 10 years and they havnt done, or care to do anything about it.

LD5050 03-20-2012 06:15 PM

So?

Anybody using the Livewire?

PumkinSvt 03-20-2012 06:22 PM

Dago

1turbofocus 03-20-2012 10:59 PM

As for the tune failing to load have you tried pulling fuses 46 and 61 under the dash and then load the tune

I dont mind trying to help you get the log file up and going if you like

Tom

LD5050 03-21-2012 11:06 AM

The Answers


All times are GMT -5. The time now is 10:15 PM.