Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum

Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum (http://www.focusfanatics.com/forum/index.php)
-   General Technical Chat (http://www.focusfanatics.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Huge help.... (http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=274919)

05redfocus 12-11-2011 12:51 PM

Huge help....
 
In lamarque and car wont start!!!

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

FocusFreak09 12-11-2011 01:29 PM

Did you check the battery?
Posted via FF Mobile

05redfocus 12-11-2011 01:34 PM

Yeah battery is good. Think its a fuse walking to Wal-Mart to see if they got the ones I need.

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

05redfocus 12-11-2011 02:05 PM

So what happened....found a ground wire that goes to injectors had been pinched. Connected the wire and think it thru a fuse. Which was the engine management fuse...any guesses?

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

05redfocus 12-11-2011 06:13 PM

http://img.tapatalk.com/a6f9c0d9-38ef-ef67.jpg

Not sure what its for but its blowing fuses...

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

tukaniSVT 12-12-2011 12:22 AM

I moved ya to the Tech Chat area to get more help on what you are running into.

Hmm ... I am not to familiar with your years wire set up.

Hopefully someone in here will Chime in and help you out.

-Ray-

05redfocus 12-12-2011 08:20 AM

Hey thanks :)

If anyone needs more pics just let me know.

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

AvieF 12-12-2011 08:28 AM

Let me look at mine since we have the same car ... :) ill do that in a bit and ill ask my mechanic friend while I'm at it :)

05redfocus 12-12-2011 08:52 AM

Thx Avie. I'm hoping that cut wire is the reason my car is running like crap...

Sent from my VS910 4G using FF Mobile

AvieF 12-12-2011 09:52 AM

I'm thinking that is something that needs to be fixed here's mine.
http://img.tapatalk.com/440d8353-1506-d251.jpg


All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.