Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum > Ford Focus Racing Discussions > Drag Racing > My car broke at the track (VIDEO!)

Drag Racing The place to discuss information about drag racing stats, tips and events. Track sanctioned events only.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: My car broke at the track (VIDEO!) Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-27-2006 05:42 PM
Hillyard
Quote:
Originally posted by Goat Roper
I picked up a set of Lakewood Traction Bars to elminate the hop.
Got a link?
02-25-2006 05:57 PM
Dcl2049
Quote:
Originally posted by domesticdisturbance
holy crap!
I second that.
02-25-2006 05:51 PM
Focus Racer S2 That Sucks man. 2 bad.
02-25-2006 11:06 AM
Goat Roper I picked up a set of Lakewood Traction Bars to elminate the hop.
02-23-2006 07:49 PM
CrazySVT damn i know how you feel. Had that happen to me twice and that happened when i drove the car like 80 year old man. ( I was tired and it was 4am) drivers axle went out both the times but yeah VF mounts kick [bootyshak
02-22-2006 07:30 PM
2.0TooSlow
Quote:
Originally posted by kenpokid
also, I dont want to sound like an A$$, but why did you continue to stay in it if you were wheel hopping that bad?
I didn't stay in it. The track was real cold so they layed more glue down than usual to compensate.

I lifted the throttle completely but kept hopping (didn't even slow down) so then I got on it trying to spin the tire(s) with no luck.

Mount is in. I love it.
02-22-2006 02:17 PM
kenpokid also, I dont want to sound like an A$$, but why did you continue to stay in it if you were wheel hopping that bad?
02-22-2006 02:02 PM
kenpokid You must have wheel hopped really bad. Like front end bouncing in the air bad...I am suprised your axle(s) or tranny didnt break over the motor mount. Weird. I think your motor mount might have been weakend by previous activity Whatever that might have been.
02-22-2006 11:58 AM
Poney ohh man, that sucks bad doode.
02-22-2006 11:54 AM
2.0TooSlow Passenger side boot slid off, and the grease is all over my subframe and the back of the block.

MAC rear motor mount survived. The bushings got chaved into a bit, but it will be fine.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:58 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Cadillac ATS-V, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.