Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Regional Forums > Great Lakes Fanatics > Michigan people

Great Lakes Fanatics Serving the Illinois, Indiana, Michigan, Minnesota, Ohio and Wisconsin regions.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
FocusFest FocusFanatics Merchandise

Thread: Michigan people Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
Today 07:15 AM
wordyahurdd Morning! Buddies Bachelor party in Saturday made me miss racing yesterday, but was a lot of fun
Today 07:09 AM
Aku Hola folks
Today 06:55 AM
svt1391 Mornings fellas!
Today 06:13 AM
sbc17 Morning.
Today 04:42 AM
egman2005 Eh knew it was supposed to be upped to a higher rating. Threw out 20 lol. Good looking al. But yes one the write up on focal jet it says up amperage on fuses.

Morning all
Yesterday 11:15 PM
ah1f39
Quote:
Originally Posted by Wagamos View Post
Each low beam is running a separate 10 amp fuse. Are you sure they are 20 amp?
10a for standard bulbs 15a for HID (Mach/St170)
Yesterday 07:36 PM
Wagamos Each low beam is running a separate 10 amp fuse. Are you sure they are 20 amp?
04-25-2015 10:31 PM
Chas
Quote:
Originally Posted by egman2005 View Post
Did you upgrade it to a 20 amp fuse. The hid factory has the 20

Outlet that was there the gfci was shot chas lol. Remember lol. New outlet I didn't try that first when it wasn't working
no second time was with new outlet when we didnt reset it
04-25-2015 08:55 PM
svt1391 Dang! Bout to go pick this bad jackson up!

custom lowrider
04-25-2015 08:23 PM
egman2005
Michigan people

Did you upgrade it to a 20 amp fuse. The hid factory has the 20

Outlet that was there the gfci was shot chas lol. Remember lol. New outlet I didn't try that first when it wasn't working
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:25 AM.


Copyright 2002-2015 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Mazda CX-3, Audi S3, Mazda MX-5 Miata and Acura TLX. You can find all Ford Focus, Focus ST and Focus RS related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. If you own other makes have a look at Challenger Hellcat Forum, Charger Hellcat Forum, Cadillac ATS-V Forum, Cadillac ATS Forum, Cadillac CTS-V Forum, Lexus RC-F Forum, Lexus GS-F Forum, Mercedes GLA Forum, Mercedes GLE Forum, Civic Type-R Forum and Volvo XC90 Forum.





Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1