Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > odd issue.... maybe someone can help?

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: odd issue.... maybe someone can help? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-23-2013 02:42 AM
marcanjelo7 hey guy hows it going reading through your post and noticed you replaced the line above the cat. How did you find that part?? I recently did the svt header swap and the cat was touching the line. Now i have a big leak, but cant seem to find that part. Thanks for any info you can provide me, and i hope you were able to get your system working :)
01-13-2013 01:16 AM
Covmister
odd issue.... maybe someone can help?

so i had the third gear synchro go out on me and subsequently the tranny died... so i changed the tranny today along with the clutch, slave, t.o bearing,and main seal, 10 hours later everything is bolted up....start the car.... power steering line above the cat had blown or something so i replaced the section that was leaking and after the leak was gone... heres the issue... power steering isnt working now and i filled the fluid back up.... i dont hear the pump making any noise when i try to turn..... air bound....i tried bleeding it,,,,no go.....so im thinking dead pump.....sounds right? maybe something a bit cheaper like a switch or something? i dunno i think the car was unhappy at me. anyone have any clue about my bummed power steering?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:26 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat