Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > motor issues

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: motor issues Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-09-2013 08:27 PM
whynotthinkwhynot Vibrations while moving and vibrations while sitting still with the engine on can very easily have 2 different causes. Now if you have vibrations with the engine off- you should probably run because the big one is coming!

Our usual suspect is the passenger side, or front engine mount. Poke around on the rubber part with your finger. If you find soft spots, then the mount has probably lost it's fluid, and that's what is causing your problem.
02-09-2013 05:25 PM
CJohn364 Moved to General Technical Chat.
02-05-2013 12:58 PM
smirfonair
motor issues

i have a 2006 ford focus zx4, it has a bad vibration when parked but in gear (stop light or sign) also it goes away say i go over a hill the noise goes away. is it possible that i need to replace the motor mounts? or could it be something simple? i have replaced the plugs and checked the spark from the coils, the wires are direct plug coils. some body please help me with this issue. please feel free to email me at smirfonair@gmail.com, this is new to me and im sure i wont be able to read the replies, so if you can send them to my email address that would be awesome. this problem is

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Cadillac ATS-V, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.