Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > Odd headlight problem

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Odd headlight problem Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-12-2012 05:37 PM
jra4e Update 2. On my right side the plug on the right side headlight house came out and I put that back in snug and also my left side lights work now high and low. I will buy a new relay Friday and see if the problem still persists.
12-10-2012 08:07 AM
jra4e Update: this morning none of my low beams work and the passenger side high beam doesn't work. Only the driver side high beam works.
12-10-2012 12:41 AM
sailor I'd take a look for wiring harness grounds in the headlight area, it sounds like you are loosing ground intermittently.

Meter could help, but it might show ground even when it's inadequate to carry the load.

being an '01, even in NC it could be rusty where they connect to the chassis.
12-09-2012 08:55 PM
SkyPilot the relays would be a good place to start.
12-09-2012 08:30 PM
jra4e
Odd headlight problem

I have an 01 ZX3. Two days ago my driver side low beam stopped working. Thinking nothing of it I replaced it with a new bulb. But after I installed it, the driver low beam still didn't work. So I started googling possible symptoms. Tonight the driver side low beam now works and the passenger side low and high beams do not. Could the problem be the relays are going out?

Thanks,
Joseph

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat