Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Third Generation > MK3 Focus > Engine or Trans slip or sputter?

MK3 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the third generation 2012-Current Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Engine or Trans slip or sputter? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-06-2012 09:09 AM
SilentSamurai
Engine or Trans slip or sputter?

Good Morning,

First of all I have the Automatic SE hatchback

I really hate having to start a new thread for this but I honestly don't know the term for what happened to my car this morning while getting on the freeway. So I don't know how to search for it.

I was getting on the freeway this morning and some nice folks decided to block me into the slow lane so i had to give it some umph! to speed up and around them and get into the faster lanes. in the process (probably 4th + gear) it felt like it completely lost power, power came back, lost it again, and then came back once more.(within 1-3 seconds it did this) So I let off the throttle from almost full throttle and cruised into the 70-75mph that everyone else was doing. (Wasn't racing it or being too hard - just trying to get over and around slower cars)

Any input? After I was at the speed limit, I even tried it again. Slowing down to 50-55, and giving it some full throttle back up to 75, and it wasn't a problem. Just seems like once you're going from 25-30 to full throttle...is it slipping?

Thanks,
Adam

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 06:48 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat