Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace

Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Third Generation > MK3 Focus > Left Fog Bulb Blowing

MK3 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the third generation 2012-Current Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
FocusFest FocusFanatics Merchandise

Thread: Left Fog Bulb Blowing Reply to Thread
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
What I Drive
Year, color, and model of your car. Example: 2003 Pitch Black ZX3
Your real name.
Please select your insurance company (Optional)


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-30-2012 12:05 PM
Originally Posted by BetaDnB View Post
Anybody else have this problem?
Only on my 2002 Escape. I figured it was because of my terrible suspension issues that caused that side of the car to see more clunks/vibrating/etc. No idea on your new baby.
10-30-2012 11:46 AM
Left Fog Bulb Blowing

I got my car in July '11. Sometime about a year ago I got a pair of Putco 3000k bulbs to put in there and saved the factory bulbs. The Putco on the left side went out in June or July this year. "Fine", I thought, knowing these aftermarket bulbs only have about a one year lifespan. So I replaced them with the factory bulbs I saved. This morning I discover again the left bulb is blown. I only have just over 17,000 miles on the car and I don't run my fogs all the time. I mainly use them as DRLs on long highway trips (or in fog/snow). Since they're the same power as the headlights and I haven't had a problem with them yet I think I may have an electrical issue going to this bulb. What's anybody else think? Anybody else have this problem?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -5. The time now is 12:48 AM.

Copyright 2002-2015 All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Mazda CX-3, Audi S3, Mazda MX-5 Miata and Acura TLX. You can find all Ford Focus, Focus ST and Focus RS related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. If you own other makes have a look at Challenger Hellcat Forum, Charger Hellcat Forum, Cadillac ATS-V Forum, Cadillac ATS Forum, Cadillac CTS-V Forum, Lexus RC-F Forum, Lexus GS-F Forum, Mercedes GLA Forum, Mercedes GLE Forum, Civic Type-R Forum and Volvo XC90 Forum.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1