Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > Headlamp washers don't work

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Headlamp washers don't work Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-16-2012 12:12 PM
nilskje With headlamps on (switch set to on) and ingnition on (engine not running) , try using the washer, (holding it for like 10-15 seconds) and listen for the pumps sounding, the washer pump for the headlights should run for the first 3-6 seconds , making a lot more noise than the windscreen washer pump, chk this first, before we start looking into the wiring.
10-16-2012 02:21 AM
amuhans We are talking about Europe mk1 focus. Yes it is supplied with headlamp washers.
10-15-2012 10:31 PM
mikeeshaq From the USA
Headlight washers on a early Focus? Maybe I am blind , I have not notices any
10-15-2012 07:42 AM
amuhans
Headlamp washers don't work

Hello,

I own ford focus mk1 2003 1.8 tdci with orginal xenon headlamps and headlamp washers. I notices that guy who changed my clutch did forget to return reverse switch connector on it's place so I had issue with reverse light. I fixed it but another isuue is still apear. My headlamp washers doesn't work after replacing clutch. I didn't noticed this issue from begging so it was late for reclamation. Windscreen washers works perfectly. I assume there are two independent pumps not one attached to bottle for washing system (windscreen + headlamp). Is there chance that guy also forget something to re-attach or something else can be wrong? Please advice which points I have to check.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:38 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat