Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > Vibration Issue At Idle?????

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Vibration Issue At Idle????? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-16-2012 12:38 AM
1990 GT-X Yep you guys were right. I changed the front damper mount on top and man what a difference. I can't even feel the car running. It is littrally smooth as a babies ass. Lol expression. I was told by ford that these mounts go out at 20,000 most of the time. Crazy
10-08-2012 10:47 AM
Merrigan My old Sunfire done the same thing. But when I pushed the Clutch in it would stop. So I just assumed that maybe the clutch plates were worn weird or something. But the motor mount sounds a lot more reasonable.
10-08-2012 04:23 AM
amc49 You just didn't keep the '02 long enough, they are well known for doing the same..........
10-08-2012 01:56 AM
1990 GT-X Ok, i will do that. Thanks
10-07-2012 06:05 PM
GO.army.1969 Sounds like a bad motor mount. Check your lower one the dogbone.
10-07-2012 05:16 PM
1990 GT-X
Vibration Issue At Idle?????

I owned a 2002 ZTS for a couple of years. It was an automatic just as my 2008 SES has now. I sold my 2002 and just bought the 2008 SES that has 60,000 miles on it. The car is super clean and was well taken car of from the only owner before me. The only issue i have with the car is at idle in gear you can feel the motor running or like vibrating through the car. That is the only time you feel it is at idle. Now my 2002 never did that. Infact when my 2002 idled, i sometimes would think the engine stalled it idled so smoothly. So does anyone else have this issue with there 2008-2011 foucs?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:36 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat