Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > Command Start will not start car.

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Command Start will not start car. Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
02-20-2009 04:57 PM
spacegravity4me what?
02-20-2009 04:52 PM
ramadlyn and yes it will try to start then stop and then try again
02-20-2009 04:51 PM
ramadlyn ya a pic would be wonderful!! os ot under the streering colum to the left?
Thanks
02-20-2009 03:42 PM
Shaddow_wolf169 sounds like it would be the tack wire does it try to star then dies if so check that if you need pictures i will show you where to look. that what happen to mine a wire some how got corroded
02-20-2009 11:18 AM
ramadlyn
Command Start will not start car.

i have a 2002 focus wagon ztec, when i push the command start button all the lights bells and whistles come on but no start ( and it keeps tryin to start it) when i have the car started and i want to return to command start mode, i push the button take the key out and it works, i was told that it could be the security bypass module, it just needs to be reset? i ahve sold this car, i had no idea that it was not working(got new car) and i do not wan to give it to them like this... any ideas? if it is the bypass thing how do i fix it

Thanks Christina

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat