Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > Car Audio, SYNC, MyFord Touch & Electronics > Message Center Fail

Car Audio, SYNC, MyFord Touch & Electronics The Forum for the Ford Focus audiophiles. The place to chat about automobile sound systems, security systems, or show off your I.C.E.!
Sponsored By: GT Sound Control


Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Message Center Fail Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
04-17-2013 10:37 AM
matmatician Welcome Shiggy!

Fuses would be a good place to start, as I haven't heard too many people complain about losing the display. I know right where you're talking about too, seems like its been working in every 08-11 I've been in...

If it isnt the fuse, I'd be pretty surprised, the electrical systems on the focus have always been solid (aside from the MyFord Touch issues the newest generation seem to experience) If you find out what it is, let us know!
04-17-2013 10:27 AM
Shiggy Piggy
Message Center Fail

Hi everyone and thanks for looking at this thread! I have a 2008 SES that I use just as a commuter car, that I have been more than satisfied with since I got it. Yesterday morning when I started it up to head into work I noticed that the message center above the radio controls was not working. By not working, I mean that there was nothing displayed on it at all. Previously, it would display things like the time, the song that was playing through my USB stick, a contact's name that was calling in on the bluetooth, etc. Now it is completely black and not displaying anything at all. After looking at the manual, I THINK that I should check fuses 26 and 29, which admittedly I haven't done yet, but other than fuses, does anyone have suggestions as to what might be causing this problem? Also, is this a common problem on this model?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat