Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Tech Discussions > General Technical Chat > motor shake and no dash lights

General Technical Chat This section is for technical discussions relating to general maintenance, electrical issues, engine trouble, and recalls.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: motor shake and no dash lights Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-21-2013 10:38 PM
superdutyscaler yes, finally took it to the dealer and the PCM was fried! They did a complete test on the car and they finally said that it problly was just a "badone" and it just went. $800 bucks for new PCM and testing car has been good for over a month now
01-19-2013 01:13 AM
NSTSVT I believe I'm having a similar problem in terms of the dash lights going off and on erratically. Any luck?? I tried the connector to the switch ( headlight switch ) but no luck...
Anyone have a bead on this issue??
10-05-2012 09:03 AM
superdutyscaler
motor shake and no dash lights

been trying to figure out whats going on with my sisters 08 focus. Its a 4 banger that has 58k on it and ill start by what happened...
about six months ago she was going home and hit this VERY bad railroad track and the car actually stalled, she called my dad and he called me and i went to the street where she was the car was completely dead, so i removed the battery cables and rehooked them and it started and ran fine. A few days later she said the car shakes in idle or park and sometimes now it shakes very bad when dving down the street. Also a random times the dash goes out no gauges at all and then comes back on and its fine for a few days and then it quits again from a few seconds to almost a half hour one day. Ive been using my scanner evertime it does this but the car throws no codes so either something is loose from her hitting the railroad track or theres a short in the wire harness???

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat