Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum > Ford Focus Tech Discussions > Wheels & Tires - Sponsored By Tire Rack > ABS/TC not working, broken wire somewhere?

Wheels & Tires - Sponsored By Tire Rack The place to go for answers on wheel types, tire sizes, offset, wheel patterns and more.
Sponsored By:
Tire Rack


Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: ABS/TC not working, broken wire somewhere? Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-07-2012 03:44 PM
NateV8 I can't turn it on or off, the ABS light is on, when the light is on, TC doesn't work of course. If there was a connector problem, would it not throw a code?

It was replaced with a new OEM ford wheel speed sensor, mechanic says that a wire may be broken because they are not getting a reading with a multimeter, but if a wire was broken, it would throw a code thinking the wheel speed sensor is pooched correct?
12-07-2012 03:39 PM
felixthecat Connecter good? Is it the right part? Hows it run, as far as abs/ tracton control, working? Turn the t/c switch off run it & turn it on & see what happens.
12-07-2012 10:18 AM
NateV8
ABS/TC not working, broken wire somewhere?

ABS/traction is not working in my 03 focus zx5, the light came on in may this year and it said the right front wheel speed sensor was not working, replaced the sensor and the light is still on. No codes though. I thought maybe it wasn't reset so I d/c the battery for 30min and didn't work. I'm lost since there is no codes.

Any ideas? Anyone ever have this problem?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:42 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Cadillac ATS-V, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area.