Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Regional Forums > Southern Fanatics > Fanatics: Texas > I need your help

Fanatics: Texas Regional discussion Forum for planning events and sharing information with all Members in the Texas (Lonestar) areas.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
FocusFest FocusFanatics Merchandise

Thread: I need your help Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
What I Drive
Year, color, and model of your car. Example: 2003 Pitch Black ZX3
Name
Your real name.
City
State
Country
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-06-2012 09:03 AM
joesperformance yea, there's lots of factors, but you can figure roughly 40 to 60 miles on average, on rare occasions ive had CEL come on with 25 miles for an 02 sensor, but that was hwy driving and the 02 sensor was completely not working at all, no signal, heater, etc.. nothing was working on it, lol
12-06-2012 07:57 AM
FLYLOW
Quote:
Originally Posted by SvviftSVT View Post
Sucks the cheater failed.
And I've heard between 50-100
Thank u sir. In my genesis coupe it was 50-60 hard driving and like 70ish of normal driving. Lets see what happens
12-06-2012 05:58 AM
SvviftSVT Sucks the cheater failed.
And I've heard between 50-100
12-06-2012 05:42 AM
FLYLOW Well cheater failed, so i just installed the cat back on, what a bitch to do!

Anyone knows how many miles the ecu needs to fully cycle? 40? 60?
11-22-2012 10:13 AM
FLYLOW
Quote:
Originally Posted by SPRAYPAINT View Post
the belt was done by diego and myself... Fun times!
yes sir!

made my own cheater, no cel yet, if everything stays good ill call you soon kind sir!
11-20-2012 01:03 PM
SPRAYPAINT
Quote:
Originally Posted by flylow View Post
come on sir! You posted all over the place lol! Im messing with you ray! Thanks man!

Tb was done like 10k ago btw

post #91 down

http://www.focusfanatics.com/forum/fanatics-texas/274807-timing-belt-install.html
the belt was done by diego and myself... Fun times!
11-19-2012 07:15 PM
tukaniSVT
Quote:
Originally Posted by FLYLOW View Post
come on sir! you posted all over the place lol! im messing with you ray! thanks man!

tb was done like 10k ago btw

post #91 down

http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=274807
sorry ... lol.

I read so many posts and sometimes forget who I am reading sometimes and just post responses.

-Ray-
11-19-2012 11:39 AM
SvviftSVT yeah, i have a tune.. added it around 100k and everything is fine..
yeah, its a steep price (relatively) but the overall drivability and everything is amazing.


as far as inspection... i go to a place near fondren and the beltway.
it costs a little extra but he has always helped me out.
11-17-2012 08:23 AM
FLYLOW
Quote:
Originally Posted by tukaniSVT View Post
100K huh ... have you checked to see if they replaced the Timing Belt on the ride?

If they didn't, that could be a 1000+ fix if it fails.
-Ray-
come on sir! you posted all over the place lol! im messing with you ray! thanks man!

tb was done like 10k ago btw

post #91 down

http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=274807
11-17-2012 07:52 AM
tukaniSVT 100K huh ... have you checked to see if they replaced the Timing Belt on the ride?

If they didn't, that could be a 1000+ fix if it fails.

As for the Clutch ... well, it depends on how bad you ride/handle your clutch when driving...

-Ray-
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 07:00 AM.


Copyright 2002-2015 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Mazda CX-3, Audi S3, Mazda MX-5 Miata and Acura TLX. You can find all Ford Focus, Focus ST and Focus RS related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. If you own other makes have a look at Challenger Hellcat Forum, Charger Hellcat Forum, Cadillac ATS-V Forum, Cadillac ATS Forum, Cadillac CTS-V Forum, Lexus RC-F Forum, Lexus GS-F Forum, Mercedes GLA Forum, Mercedes GLE Forum, Civic Type-R Forum and Volvo XC90 Forum.





Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1