Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum - Reply to Topic
Ford Focus Forum
HomeContact UsAbout UsGalleryDiscussion ForumsMarketplace


Go Back   Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum > Ford Focus Third Generation > MK3 Focus > Left Fog Bulb Blowing

MK3 Focus The place to chat about general questions, window tinting, exterior body, interior and lighting upgrades for the third generation 2012-Current Focus.

Search This Forum | Image Search | Advanced Search    
Ford Focus Tire & Wheels FocusFanatics Merchandise

Thread: Left Fog Bulb Blowing Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Focus Forum, Ford Focus ST Forum, Ford Focus RS Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
10-30-2012 12:05 PM
PratoN
Quote:
Originally Posted by BetaDnB View Post
Anybody else have this problem?
Only on my 2002 Escape. I figured it was because of my terrible suspension issues that caused that side of the car to see more clunks/vibrating/etc. No idea on your new baby.
10-30-2012 11:46 AM
BetaDnB
Left Fog Bulb Blowing

I got my car in July '11. Sometime about a year ago I got a pair of Putco 3000k bulbs to put in there and saved the factory bulbs. The Putco on the left side went out in June or July this year. "Fine", I thought, knowing these aftermarket bulbs only have about a one year lifespan. So I replaced them with the factory bulbs I saved. This morning I discover again the left bulb is blown. I only have just over 17,000 miles on the car and I don't run my fogs all the time. I mainly use them as DRLs on long highway trips (or in fog/snow). Since they're the same power as the headlights and I haven't had a problem with them yet I think I may have an electrical issue going to this bulb. What's anybody else think? Anybody else have this problem?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:35 AM.


Copyright 2002-2014 FocusFanatics.com. All Rights Reserved : Privacy Policy : Advertise Information

Focus Fanatics Ford Focus Forum offers many fun ways for you to engage with other Ford Focus Owners from across the world. Whether it be about the aftermarket performance modifications, technical how-to's, European tuned suspension or awesome fuel economy similar to the Audi S3, Ford Fusion and Acura TLX. You can find all Ford Focus and Focus ST related information here. Join our Ford Focus discussion forums and chat with local Focus enthusiasts in your area. Challenger Hellcat - Charger Hellcat